Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Skelet gevonden Stromenweg Middelburg

Toegevoegd: 30-05-2016, 13.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is maandag in Middelburg een onderzoek gestart nadat een skelet was gevonden. Het bleek om een dierlijk skelet te gaan.


De resten werden in de buurt van de Stromenweg gevonden tijdens werkzaamheden door duikers. De vondst werd rond 11.50 uur gedaan op de bodem van een sloot. Omdat onduidelijk was of het om menselijke of dierlijke restanten ging, werd het werk onmiddellijk stilgelegd en werd de politie gewaarschuwd.

Agenten stelden een onderzoek in naar het materiaal. De directe omgeving werd afgezet. Uit het politieonderzoek bleek dat het ging om een dierlijk skelet. "Mogelijk gaat het om dat van een lammetje", aldus een woordvoerder. 

Het politieonderzoek werd rond 13.30 uur afgerond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (31-5-2016 om 08:06)
@peter: Ik had je reacties al niet zo hoog op maar dit slaat weer alles. En onze belastingcenten? Breng je zelf eigenlijk wel wat in? Waarschijnlijk niet. De grootste druiven die hier over praten zijn de grootste profiteurs!
Vlissinger (31-5-2016 om 07:34)
@peter: Had u deze reactie ook geplaatst als het om een baby/kindjes-skelet zou gaan? volgens mij niet
peter (30-5-2016 om 19:28)
Wat worden er toch ongelooflijke fratsen uitgehaald met onze belastingcenten. Groot alarm voor botjes van een beestje. Kunnen onze agenten niet beter wat meer doen aan doodrijders, doorrijders, drankrijders en andere asocialen waar iedereen last van heeft?
Mank. (30-5-2016 om 17:07)
Middelburg weer hoor! Veel geschreeuw en weinig wol.
Cookie-instellingen beheren