Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Grote brand woning Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 01-06-2016, 19.25 uur - Update: 01-06-2016, 22.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - Op dit moment woedt er een grote brand in een woning in Oud-Vossemeer. De brandweer is bezig met blussen.


De brand werd rond 18.50 uur ontdekt in de woning aan de Onder de Molen. Volgens de Veiligheidsregio was er bij aankomt van de brandweer sprake van een uitslaande brand waarbij veel rook vrij kwam. Op dit moment woedt de brand in één woning maar de kans is groot dat deze overslaat naar de twee buurwoningen. De brandweer controleert momenteel de aangrenzende woningen.

De bewoonster van de woning waar de brand uitbrak wordt op dit moment nagezien in de ambulance. Zij heeft rook ingeademd en mogelijk lichte brandwonden. Waarschijnlijk volstaat behandeling in de ambulance. Door de brand vliegen er kleine deeltjes rond. Dit is vermoedelijk isolatiemateriaal. Er is in elk geval geen asbest bij betrokken.

Er is ook een meetploeg onderweg. Om 19.30 uur is er GRIP 1 afgegeven voor coördinatie ter plaatse. De meetploeg gaat de omgeving verkennen in verband met de rondvliegende deeltjes.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Grote brand: Twee woningen verwoest   (01-06-2016)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren