Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 32 km

Buurtbewoner vast na inbraak Westerzicht

Toegevoegd: 05-06-2016, 20.12 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Na de woninginbraak zaterdagavond in de Vlissingse wijk Westerzicht is nadien een buurtbewoner aangehouden als verdachte. Dat meldt de politie.


Volgens de politie had een oplettende buurtbewoner rond 21.25 uur een man met een televisie onder zijn arm achter zijn woning zien lopen. Ter plekke ontdekte de politie al snel dat er in de wijk was ingebroken. De politie starte daarop een zoektocht en schakelde ook Burgernet in. Een uur na de inbraak werd een signalement van de verdachte verspreid.

De politie zocht een parkje af maar dat leverde niets op. "Kort daarop kwam er echter informatie binnen die wees naar een woninginbreker die in dezelfde omgeving woont. De woning van de verdachte is daarop doorzocht. Hierbij werd de gestolen televisie uiteindelijk goed verstopt teruggevonden", aldus de politie.

Volgens de politie werden ook nog andere goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig waren. De 38-jarige Vlissingse verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens het verhoor heeft hij bekend de televisie te hebben gestolen. De man zit nog vast.

Zie ook:
Politie zoekt inbreker Westerzicht Vlissingen (04-06-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren