Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Agent gewond bij arrestatie huiselijk geweld

Toegevoegd: 06-06-2016, 13.59 uur - Update: 06-06-2016, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondag aan het begin van de avond een man aangehouden voor huiselijk geweld. Hij had even daarvoor zijn moeder en broer mishandeld. Bij de arrestatie van de man is een agent gewond geraakt.


De politie kreeg rond 17.35 uur een melding over de mishandelingen, welke plaatsvonden in een huis aan de Olivier Corbaultstraat.De 21-jarige geweldpleger wilde er vandoor gaan maar kon in de Radenhove worden aangehouden. Volgens de politie verzette hij zich hierbij hevig.

"De agenten gebruikten pepperspray om hem onder controle te brengen. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is hij ingesloten", zo zegt de politie. De beide familieleden hebben aangifte gedaan van de mishandelingen.

Een GGD-arts heeft de slachtoffers onderzocht. Bij de aanhouding raakte een agent aan zijn hand gewond. Na onderzoek bleek dat hij een middenhandsbeentje had gebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. Wisse (6-6-2016 om 15:20)
Neem de tijd maar om dat middenhandsbeentje te laten genezen. Het wordt gewaardeerd dat je hebt bijgedragen aan de aanhouding van die knakker met zijn ongeremdheid naar anderen!
Cookie-instellingen beheren