Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 35 km

Jongens melden zich na inbraak strandtent

Toegevoegd: 13-06-2016, 13.09 uur
Door: Roland de Jong

DISHOEK - Na de inbraak dit weekeinde bij strandpaviljoen De Zeebries in Dishoek hebben zich drie jongens gemeld die de inbraak gepleegd zouden hebben. Dat zegt de politie.


Zaterdagmorgen ontdekte de eigenaar dat dieven in het paviljoen hadden ingebroken door een raam in te slaan. De daders hadden geld meegenomen. Van de inbraak waren bewakingsbeelden gemaakt. De eigenaar publiceerde op Facebook een bericht en riep de daders op zich zondag in het paviljoen te melden zodat de beelden niet verspreid zouden worden.

Nadat de jongens zich hadden gemeld, werd de politie geïnformeerd. Het bleek te gaan om twee jongens van 15 jaar en een jongen van 16 jaar, allen afkomstig uit Vlissingen. "Er werd met hun afgesproken dat ze naar huis zouden gaan om het zelf aan hun ouders te vertellen. Vervolgens zijn agenten ook naar hun ouders gegaan. Ze waren door het incident geschrokken", zo zegt de politie.

De jongeren zullen zich binnenkort op het politiebureau moeten melden voor het afleggen van een verklaring.
 
Zie ook:
Inbraak in strandtent Dishoek (12-06-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annemarie (10-11-2016 om 15:41)
Die jongens veroorzaken bij een inbraak in een strandtent in terneuzen een schade van 5000euro, worden door de politie naar huis gestuurd om het aan hun papa en mama te vertellen. Ik zou zeggen, opsluiten totdat de ouders de kosten hebben betaald. Ongehoord!!!
Cookie-instellingen beheren