Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto en auto botsen op N59 Bruinisse

Toegevoegd: 15-06-2016, 21.54 uur
Er was alleen materiƫle schade.
Er was alleen materiƫle schade.
© Foto: Twitter / @WIS_Jeroen
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Bij een verkeersongeval op de Rijksweg (N59) bij Bruinisse is woensdag aan het einde van de middag flink wat blikschade ontstaan.


Er was sprake van een botsing tussen een auto en een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde nabij de rotonde op de kruising met de Groeneweg en de Rijksstraatweg. Na onderzoek bleek geen van de betrokkenen gewond te zijn geraakt.

Even voor 17.00 uur was de hoofdrijbaan weer helemaal vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@duveltje (16-6-2016 om 21:18)
Dan ben jij 1 van de weinigen die z'n knipperlicht gebruikt. 90% verdomd het namelijk
Duveltje (16-6-2016 om 08:35)
@annie het gebeurt mij anders vaak genoeg dat ik als personenauto op een rotonde rijd, met mijn knipperlicht netjes aan, en bijna van de weg gerost wordt door met name vrachtwagens die het vertikken af te remmen en voorrang te verlenen!
annie (16-6-2016 om 03:09)
verbaasd me niets, als ik zie hoe vele automobilisten asociaal vrachtauto,s willen passeren bij rotondes, of gauw nog in willen halen op het laatse moment en vol op de rem gaan na de daad voor je cabine, als er maar geen vrachtauto voor hun snufferd rijdt, tot dat hun blik beschadigd raakt.
Cookie-instellingen beheren