Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 157 km

Verslaafde overvaller wacht celstraf

Toegevoegd: 16-06-2016, 16.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 33-jarige Middelburger M. S., die in januari in Middelburg de Wijnbar en Eeterij mrs. Jones overviel mag van de officier van justitie 27 maanden, waarvan 9 voorwaardelijk, de cel in.


S. kwam op de bewuste vrijdagavond met een mes de zaak binnen en eiste geld. Tijdens de overval op de horecagelegenheid aan de Korte Geere werd het personeel bedreigd. Politie-onderzoek leverde destijds geen direct spoor op naar de dader maar in maart slaagde de politie erin toch iemand aan te houden: S.

S. is sinds zijn twaalfde verslaafd aan drugs en maar heeft echter een zeer beperkt strafblad. Het geld dat de overval opleverde werd omgezet in drugs. Het OM wil daarom ook dat S. zich gaat laten behandelen voor zijn verslaving. In de eis was tevens de diefstal van twee flesjes parfum inbegrepen. 

Uitspraak 30 juni.

Zie ook:
Man (33) vast voor overval Middelburg (21-03-2016)
Overvaller Middelburg dreigde met mes (30-01-2016)
Gewapende overval centrum Middelburg   (29-01-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren