Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man drinkt 3 keer te veel en is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 18-06-2016, 07.18 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - In Aardenburg heeft de politie vannacht het rijbewijs ingenomen van een automobilist die bijna drie keer te veel alcohol had gedronken.


De bestuurder blies volgens wijkagent Henk Wiegman tijdens een controle een waarde van 675 U/gl terwijl 220 U/gl de limiet is.

Het rijbewijs van de automobilist is daarom direct ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (20-6-2016 om 06:42)
Na 3x teveel alcohol drinken pas rijbewijs kwijt...? Dat zou na 1x al moeten gebeuren :-P
jacob (18-6-2016 om 12:03)
Wederom een aso gepakt en niet bij een controle. Rijbewijs en voertuig verbeurd verklaren. En pietrboy, schijnbaar ben jij je niet bewust wat zulke lui voor leed kunnen veroorzaken. Jou reaktie is beneden alle peil.
albert (18-6-2016 om 11:59)
nog even geduld: De speekseltesten door de politie om automobilisten te controleren op drugsgebruik worden met een jaar uitgesteld. Dat meldt minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie aan de Tweede Kamer. De politie moet de speekseltesters nog aanschaffen en dat kan niet anders dan via een openbare aanbesteding, zegt Van der Steur. Hij wijst erop dat er "geen twijfel mag bestaan over de integriteit van de inkoopprocessen van de politie". Hierdoor loopt het invoeren van de test vertraging op en wordt de doelstelling van oud-minister Opstelten om vanaf 1 juli te beginnen met het controleren van automobilisten niet gehaald. De testers worden op nu op 1 juli 2016 in gebruik genomen.
Agent (18-6-2016 om 11:08)
@Pietrboy de doelgoepen die je aanhaalt worden ook regelmatig gepakt. Echter ging het hier niet om een verkeersccontrole met zogenaamde fuik, maar om een toevallig geconstateerd feit. Dus niet alles meteen in het negatieve trekken svp.
Pietrboy (18-6-2016 om 10:39)
En hoe zat het met de drugsgebruikers ?? De blowers en snuivers en spuiters zijn dus weer niet gecontroleerd ? Lekker makkelijk alleen maar in tuitje blazen en de laat de rest van verkeerscriminelen maar weer doorrijden.. Hoeveel zware medicijn gebruikers zaten er weer achter stuur ?? Weet niemand hey omdat dat niemand controleert
wim (18-6-2016 om 07:27)
Wat kan een mens toch dom zijn om zoveel te drinken om daarna toch met je auto weg te rijden gelukkig zijn er geen ongelukken door gebeurd, maar toch weer iemand zonder rijbewijs kwijt door drank eigen schuld
Cookie-instellingen beheren