Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 264 km

Fietsendief na maanden bij toeval gepakt

Toegevoegd: 18-06-2016, 11.09 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdag bij toeval een man kunnen aanhouden die wordt verdacht van een fietsendiefstal half februari in Goes. De man heeft inmiddels bekend.


Een 74-jarige vrouw had haar tweewieler op 12 februari geparkeerd in de Lange Kerkstraat. Rond 13.30 uur kwam zij er achter dat haar fiets was gestolen.Na het bekijken van bewakingsbeelden kwam de politie de vermoedelijke dader op het spoor.

Op 10 maart verspreidde de politie een foto van de dief, afkomstig van de bewakingsbeelden. Donderdag zagen agenten de man in het centrum van Goes lopen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

"De man heeft daar een bekennende verklaring afgelegd. Het betrof een 20-jarige man uit Rotterdam. D
e man is met een dagvaarding op zak weer op vrije voeten gesteld. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden", aldus de politie.

Zie ook:
- Foto verdachte fietsendiefstal verspreid (10-03-2016)
Elektrische fiets gestolen in centrum Goes (12-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pjotr (19-6-2016 om 06:08)
1 ding begrijp ik niet, hij is gezien bewijzen met camera zelfs en dan nog mag hij met briefje voor rechter naar ' huis ' ???? Leg dan gelijk beslag op zijn uitkering ( het zal wel een dakloze zijn omdat hij hier zwerft en Rotterdam woont ).. Die komt echt niet verschijnen bij de rechtbank hoor dat snapt iedereen, die jat gewoon weer een fiets en verkopen voor levensonderhoud.. Die gaat het nu misschien wel een paar jaar in Terneuzen of Middelburg proberen ofzo, straf krijgen ze toch niet in Nederland
Cookie-instellingen beheren