Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Tholen man (60) uit Nieuwdorp

Toegevoegd: 18-06-2016, 17.45 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De man die vanochtend om het leven kwam bij een aanrijding in Tholen is een 60-jarige inwoner van Nieuwdorp. Dat heeft de politie laten weten.


Rond 11.15 uur kwamen op de Oud Vossemeersedijk twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen reed van het talud en belandde op een lager gelegen (brom)fietspad. De 60-jarige man bestuurde deze auto.

In de andere auto zaten een 38-jarige man en zijn 13-jarige zoon, beiden afkomstig uit Poortvliet. De 38-jarige man liep als gevolg van het ongeval een verwonding aan zijn been op. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd met de ambulance. Zijn zoon liep ernstig letsel op en is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam overgebracht.

Volgens de politie is de botsing vermoedelijk ontstaan doordat de 38-jarige man in een bocht op de dijk door onbekende oorzaak in een slip raakte en hierdoor op de andere weghelft terechtkwam. De beide automobilisten konden vervolgens een frontale botsing niet meer voorkomen.
 
Zie ook:

Dode en zwaargewonde bij ongeluk Tholen   


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de Leeuw (18-6-2016 om 20:43)
Volgens mij heeft Oud-Vossemeer VEEL MEER dan een aanlegsteiger prestige project voor cruiseschepen in Tholen! RIP..... hoeveel slachtoffers moet deze dijk nog maken totdat er echt iets gedaan wordt aan de situatie gemeente Tholen?
Nina (18-6-2016 om 18:09)
Wat in en in triest weer, ik hoop maar dat het jonge slachtoffer er bovenop krabbelt
Cookie-instellingen beheren