Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 218 km

Poging tot beroving op fietspad in Axel

Toegevoegd: 19-06-2016, 10.38 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op het fietspad bij de Nieuwendijk in Axel hebben vannacht twee jongemannen geprobeerd een 19-jarige jongen te beroven. De beroving is echter niet gelukt. "De 19-jarige liep geen letsel op en er is ook niets van hem weggenomen", zo zegt de politie.


Het slachtoffer fietste over het fietspad toen hij werd vastgepakt door één van de twee berovers. "Dit betrof een jongeman van ongeveer dezelfde leeftijd als de aangever. Hij was ongeveer 1.90 meter lang, had een stevig postuur en was, zoals de aangever verklaarde, mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst", zo vertelt een woordvoerder van de politie.

De berover pakte het slachtoffer vast en eiste geld. "De andere jongen die erbij was betrof een blanke jongen van 17 of 18 jaar oud. Hij was ongeveer 1.80 meter lang en droeg een Burberry pet", aldus de politie. De fietser heeft beide jongens weggeduwd en kon toen zelf wegfietsen.

Onderweg kwam hij een politiepatrouille tegen. Nadat hij zijn verhaal had gedaan hebben agenten nog naar de berovers gezocht maar deze werden niet meer aangetroffen. De 19-jarige heeft aangifte gedaan van een poging tot diefstal met geweld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren