Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieheli en hond zoeken koperdief

Toegevoegd: 22-06-2016, 09.00 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een diensthond en een politiehelikopter zijn vannacht in Zierikzee ingezet om een koperdief op te sporen en aan te houden.


De politie kreeg rond 02.50 uur vanuit een zorgpension aan de Koning Gustaafweg een melding binnen dat er vermoedelijk iemand op het dak liep van het gebouw. Omdat er eerder deze maand ook al koper van het dak was gestolen vond de melder dit verdacht.

Agenten gingen ter plekke en klommen op het dak. "Daar troffen ze inderdaad stukken afgeknipt koper aan. Op het dak bevond zich echter geen verdachte, dus die zijn de agenten in de buurt gaan zoeken. De politiehelikopter werd gevraagd om mee te zoeken naar de mogelijke verdachte(n)", zo vertelt de politie. Eén van de diensthonden werd uit de auto gehaald en is mee gaan zoeken in de omgeving. "Al gauw had hij in de bosjes een verdachte te pakken", zo zegt de politie.

De verdachte is een 41-jarige man waarvan nu nog niet bekend is waar hij vandaan komt. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zal hij vandaag verder gehoord worden over zijn betrokkenheid in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (22-6-2016 om 17:14)
Te lui om te werken maar wel als een parasiet anderen tot last zijn.
Cookie-instellingen beheren