Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw zet buurt op stelten

Toegevoegd: 24-06-2016, 11.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Een 35-jarige vrouw uit Bergen op Zoom heeft aan de Bloemenlaan in Sint-Maartensdijk voor de nodige beroering gezorgd. Ze schreeuwde en pleegde vernielingen in een woning. Vermoedelijk was ze onder invloed van GHB.


Agenten kregen vannacht rond 01.35 uur de melding dat er een vrouw op straat aan het schreeuwen zou zijn. Op het moment dat de dienders in de straat aan kwamen was ze een woning binnen gegaan. Vanuit de zolder gooide ze huisraad op straat.

Met toestemming van de bewoner hebben de agenten de vrouw uit de woning gehaald en aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. De verdachte staat bekend als GHB-gebruikster, mogelijk was ze dan ook onder invloed van deze drug. Ze is meegenomen naar het politiebureau en daar ingesloten. Ze heeft een proces-verbaal gekregen en is vervolgens heen gezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren