Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Brandstichting Zuidsingel Middelburg

Toegevoegd: 25-06-2016, 05.33 uur
Het brandje aan de Zuidsingel in Middelburg.
Het brandje aan de Zuidsingel in Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is zaterdagmorgen vroeg met spoed uitgerukt voor een buitenbrand in Middelburg.


Rond 04.50 uur werd de brand ontdekt aan de Zuidsingel. Hier was brand gesticht door een aantal fietsen en een bankje in brand te steken. De politie was snel ter plaatse en heeft het vuur geblust met twee brandblussers.

De gealarmeerde brandweer heeft het brandje verder afgeblust. De gemeente is in kennis gesteld en zal de brandresten afvoeren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (25-6-2016 om 13:39)
@Dreutel, misschien heeft dat huis geen fietsenschuurtje? Misschien waren de fietsen wel van visite? Zeker is, dat het in brand steken van andermans spullen een misdrijf is. Ook als het ergens staat, waar iemand anders daar bezwaren tegen heeft...
Dreutel (25-6-2016 om 12:03)
Het veelvuldig neerzetten van veelal oude fietsen en ander materiaal wat in een bergplaats hoort, dat geeft de buurt een rommelig aanzien. Sommigen zijn er aan verslaafd en anderen kunnen dat grondig zat raken. Hoe dat nou zomaar ineens in brand vliegt dat kan ik niet verklaren.
W. Kruit (25-6-2016 om 10:57)
Als de held die dit geflikt heeft, zich bij de eigenaars van de fietsen zou melden en de schade zou vergoeden, zou ik nog enig respect voor hem kunnen opbrengen. Je zal die fiets maar nodig hebben.
wim (25-6-2016 om 07:16)
Er is niemand aangehouden wie betaald zoiets omdat het aangestoken is?
Cookie-instellingen beheren