Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaar mishandeld na bezoek café

Toegevoegd: 28-06-2016, 12.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur is net buiten een café aan de Noordstraat in Terneuzen een 26-jarige inwoner van die plaats zwaar mishandeld door een groepje mannen. Hij heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.


Het slachtoffer ging het café binnen en zijn vriendin werd direct bij binnenkomst geduwd door een voor hun onbekend meisje. Het meisje werd op haar gedrag aangesproken door de twee en toen ging de vriend van het meisje zich met de zaak bemoeien door de 26-jarige Terneuzenaar een harde duw te geven. De Terneuzenaar en zijn vriendin reageerden hier niet op en liepen het café binnen. Een tijdje later besloten ze toch maar weg te gaan, omdat de sfeer al een beetje verpest was.

Eenmaal buiten werd de Terneuzenaar ineens in zijn rug getrapt. Toen hij zich omdraaide zag hij dat dezelfde man die hem even tevoren geduwd had dit vermoedelijk op zijn geweten had. Ineens haalde de man uit en werd de Terneuzenaar in zijn gezicht gestompt. Toen hij ten val was gekomen, vermoedelijk als gevolg van de klap, stonden er ineens allemaal mannen om hem heen en werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. De vriendin van de Terneuzenaar is hulp gaan halen en heeft intussen 112 gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen stoof de groep uiteen en was iedereen verdwenen.

Het slachtoffer is naar de huisartsenpost gegaan en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Door de politie zijn getuigenverklaringen opgenomen. Op basis daarvan kon zondagmiddag een 18-jarige jongeman uit Terneuzen worden aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de vechtpartij. De jongen is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nu nog vast. Hij is in verzekering gesteld. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie is de zaak verder aan het onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pk (2-7-2016 om 13:48)
@jeannine: Misschien is het duidelijker om af en toe een punt of komma te plaatsen...
spambox (1-7-2016 om 18:51)
@Cerebrus Dat was Café Bee. In de Noordstraat. Niet dat het verder relevant is, je opmerking raakt kant noch wal. Dit is uiteraard toe te schrijven aan de betrokken personen en natuurlijk totaal niet aan de gelegenheid waar dit toevallig plaatsvindt. Als jij alle café's mijdt waar dit soort zaken ooit zijn voorgevallen, dan blijft er namelijk bitter weinig over.
Jeannine (1-7-2016 om 14:43)
Het beste is thuis blijven zelfs in een dorpscafé in Nieuw-Namen kan het gebeuren dat twee mensen die jaren het café samen hebben uit gebaat ruzie krijgen en dat de één daar binnen wilde gaan en dat recht ruzie is maar ja die nu het open houd die moet eruit en dan de andere er terug in en nu het volgende weer ruzie ik kom daar niet binnen eerst en vooral er word gerookt en ook al veranderende van uitbater het roken zal er worden toe gestaan en ik haat ruzie en ik haat roken
Cerebrus (30-6-2016 om 15:07)
En welk cafe was dit dan wel? Lijkt me wel nuttig om te weten dat je daar zomaar uit het niets in elkaar getrapt kan worden.
weer tnz (29-6-2016 om 19:23)
hij gaat wel praten als hij voor alles mag opdraaien fikse schadevergoeding eisen en een celstraf beloven en dan niet een lullig "dat mag je niet meer doen"
Terneuzenaar (29-6-2016 om 13:00)
Gelukkig hangen er overal camera's op die de betreffende kopschoppers zo zouden moeten kunnen traceren? Wat zijn de signalementen?
Cookie-instellingen beheren