Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Automobilist met drugs aangehouden

Toegevoegd: 29-06-2016, 16.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - De politie heeft vanmorgen omstreeks 11.30 uur een personenauto aan de kant gezet op de Stenevate in Heinkenszand. De reden hiervoor was een voorrangssituatie die even tevoren plaatsvond.


De agenten wilden controleren of de bestuurder van de auto wel in het bezit was van een rijbewijs en spraken de bestuurder aan. Hij verklaarde dat hij zijn rijbewijs niet bij zich had. Het oog van de agenten viel op een plastic zak met een witte substantie daarin.

Op de vraag van de agenten wat de substantie betrof gaf de bestuurder in eerste instantie een ontwijkend antwoord, maar later gaf hij toe dat er speed/amfetamine in het zakje zat. De 41-jarige man uit de plaats Zeeland is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar kwam tijdens zijn fouillering nog meer amfetaminen en (vermoedelijk) een paar xtc-pillen tevoorschijn.

Al deze goederen zijn door de politie in beslag genomen. De man zit nog vast en wordt gehoord over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (2-7-2016 om 02:53)
Het is helaas dweilen met de kraan open. Zolang er vraag is naar die rotzooi, zal er tuig zijn, dat het wil verkopen... Overigens, er zijn plenty drugs legaal te koop, zoals alcohol (alcoholverslaving met vaak grote sociale gevolgen, syndroom van Korsakov) en zelfs tabak, waar dagelijks mensen aan doodgaan door longkanker en hart- en vaatziekten. En vlak de vele legale gokgelegenheden niet, waar mensen een gokverslaving aan overhouden. En onze overheid verdient aan al deze zaken toch een leuk centje...
Albertq (30-6-2016 om 09:21)
Hehe zou tijd worden Politie ! Nu al die blowende gasten achter stuur aanpakken en controleren.. Er rijden er duizenden per dag door nederland met die rotzooi en werken ho maar, dikke auto's en geld en dan worden ze alleen maar gecontroleerd op alcohol blazen ? Ik hoop er nu iets veranderd en de politie inzit drugs veeeeeel groter probleem is
Cookie-instellingen beheren