Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Celstraf voor beroving Middelburg

Toegevoegd: 30-06-2016, 17.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 20-jarige Middelburger D. de B. tegen wie twee weken geleden negen maanden cel was geëist, een gevangenisstraf van vier maanden opgelegd. Ook moet hij zijn slachtoffer een schadevergoeding van 315 euro betalen.


De B. beroofde in de nacht van 13 augustus 2015 een 17-jarige plaatsgenoot van zijn mobieltje. De jongen liep van het NS-station in de richting van het busstation toen hij door twee mannen, waaronder De B. werd bedreigd en zijn telefoon moest afgeven.

De B. werd nog dezelfde dag aangehouden. De B. heeft inmiddels zeven veroordelingen achter de rug en liep ten tijde van de beroving nog in twee proeftijden.

Zie ook:
Celstraf geëist vanwege beroving Middelburg (16-06-2016)
Arrestatie vanwege beroving Middelburg (13-08-2015)
Jongen beroofd van telefoon Middelburg (13-08-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren