Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie voorkomt illegale houseparty

Toegevoegd: 03-07-2016, 11.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - Zaterdagavond zijn op een terrein aan de Campweg in Sint Philipsland twee mannen aangehouden voor vernieling.


Buitengewone opsporingsambtenaren van de gemeente meldden rond 22.30 uur aan de politie dat er een hek bij een terrein aan de Campweg was vernield. De vernieling had mogelijk te maken met een op handen zijnde illegale houseparty. Enkele politie-eenheden gingen ter plaatse. Agenten zagen dat het hekwerk was opengebroken, vermoedelijk was het slot doorgeslepen. Een verkeersbord, dat normaal bij dit hek hangt, was verdwenen.

In een personenauto zaten twee mannen. Ze vertelden dat ze het slot hadden vernield. In de auto lagen een betonschaar en een slijptol. Deze werden in beslag genomen. De mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht. Het gaat om een 27-jarige man uit Den Bommel en een 30-jarige inwoner uit Sint-Maartensdijk. Ze worden zondag verhoord.

In de omgeving hebben agenten diverse auto's gecontroleerd. In sommige auto werden geluidsapparatuur, aggregaten en podiumdelen aangetroffen. De bestuurders bevestigden dat zij inderdaad op weg waren naar de Campweg voor een illegale houseparty. Zij zijn allen huiswaarts gekeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (4-7-2016 om 11:02)
Nina, gelukkig is het in Nederland nog steeds zo, dat je midden in de nacht niet zoveel herrie mag maken, dat er mensen op een paar honderd meter afstand niet kunnen slapen. En gelukkig is het in Nederland nog steeds zo, dat je geen hekken mag vernielen om op het terrein van een ander een illegaal feest te houden.
Vlissingen (3-7-2016 om 22:01)
Snap dat hekken niet opengeknipt moeten worden, maar om nou iemand vast te zetten in Breda gaat wel heel ver. Feesten in Nederland is zo goed als onmogelijk gemaakt en vooral in Zeeland. Of je moet een overdreven georganiseerd feestje pakken waar het wemelt van de politie. Nee gelukkig is Belgiƫ om de hoek, het is lang geleden dat ik uit ben gegaan in Nederland.
Nina (3-7-2016 om 16:23)
Jammer dat Nederland zo bekrompen is geworden
De groot (3-7-2016 om 14:33)
Jee wat een krachtig optreden van de politie , en dat ze hier tijd vrij voor konden maken .gelukkig is dankzij dit krachtige optreden een housparty voor komen ,dit had tenslotte in de polder voor flinke overlast kunnnen zorgen. Is er iets wat de jeugd nog wel mag . Hoe moeten die in hemelsnaam wijs worden door alle verboden in Nederland .
H.F.M. Reuling (3-7-2016 om 13:14)
Ja daar wel ingrijpen, maar als er een tuinfeest is, midden in het dorp, waar er op 700 meter de muziek nog letterlijk te verstaan is, en 's nachts om 01.30 uur in de naburige tuin met een Db meter 75 Db gemeten! En als er dan bij de genodigden een politie inspecteur zit die nog niet ingrijpt! Is er dan sprake van corruptie?
liesbeth vd bergh (3-7-2016 om 13:09)
Dank u wel politie!!! Meen ik! Ben dankbaar voor het goede handhaven, en onze rust daardoor! :)))
Cookie-instellingen beheren