Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Duo redt dronken man uit kanaal

Toegevoegd: 03-07-2016, 19.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zondagmorgen vroeg werd in Middelburg een zeer dronken man door een tweetal uit het water aan het Vlissings Jaagpad gehaald.


De politiemeldkamer kreeg om 00.05 uur een melding dat een vermoedelijk dronken man door twee melders uit het water was gehaald. Enkele agenten en een ambulance reden naar het Kanaal. Een 21-jarige man uit Middelburg was in een zeer dronken toestand in het water beland.

Het duo, een inwoner (21) uit Heinkenszand en een jonge vrouw (19) uit Middelburg hadden hem gered en op het droge gebracht. Het ambulancepersoneel onderzochten de man. Hij hoefde verder niet medisch verzorgd te worden.

Uit onderzoek bleek dat hij met twee anderen in de buurt van het Kanaal door Walcheren veel alcohol had gedronken. Omdat een van hen niet meer werd aangetroffen, zijn bikers voor alle zekerheid naar het huisadres van deze vrouw gereden. Daar bleek dat ze reeds zwaar beschonken op bed lag. De twee mannen kregen een bekeuring voor hun openbare dronkenschap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren