Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 255 km

Bestuurster quad was dronken

Toegevoegd: 04-07-2016, 13.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - De bestuurster van de quad die zondagavond betrokken was bij een ongeval in Kloosterzande had gedronken. Dit heeft de politie bekend gemaakt. Bij het ongeval raakten twee mannen (19 en 24 jaar) uit Walsoorden gewond.


Het 17-jarige meisje reed op de quad met de twee mannen achter haar als passagiers. Zij reden bij een kermis en raakten daar een treeplank van één van de attracties. Daardoor is de Quad gelanceerd en tegen een andere attractie gebotst.

Eén van de mannen kwam onder de attractie terecht, de andere passagier enkele meters verderop. Na het ongeval was als eerste een ambulance aanwezig. De twee mannen zijn meegegaan naar het ziekenhuis voor controle.

Op het politiebureau werd een test gedaan met het ademanalyse apparaat waar zij 450 ug/l blies. Haar rijbewijs is ingevorderd. De schade aan de kermisattracties wordt onderling geregeld door de betrokken partijen.

Zie ook:
Quad botst tegen kermisattractie  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annoniem (6-7-2016 om 01:36)
Wie zegt dat ze in de cafe gedronken heeft ze kan thuis of ergens anders wel al gedronken hebben
Agnes (4-7-2016 om 16:56)
17 jaar, zoveel alcohol genuttigd, cafebaas foeifoei toch. Wie is hier nu verantwoordelijk voor???? cafebaas lijkt me de schuldige????
R2 (4-7-2016 om 15:24)
Waarom zouden quad's verboden moeten worden ? Wat heeft de quad te maken met het ongeval ? Als ze gebruikt worden waarvoor ze zijn gebeurt er niets mee. Vreemde opmerkingen altijd ,als je alles moet verbieden waarmee iets gebeurt zou het stil worden op de weg.
WalterG (4-7-2016 om 15:02)
Lekker slim bezig om met zo'n ding door het centrum te scheuren. Wilden ze op iemand indruk maken? Dat is dan gelukt, in negatieve zin wel te verstaan.
Piet (4-7-2016 om 13:29)
Mocht de quad sowieso wel op de weg of is dit weer zon ongebouwd iets zoals een landbouwvoertuig of voertuig met beperkte snelheid?
Cookie-instellingen beheren