Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 175 km

Twee automobilisten zonder rijbewijs

Toegevoegd: 05-07-2016, 10.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft maandag in respectievelijk Middelburg en Terneuzen twee mannen betrapt op het rijden zonder rijbewijs in een auto.


Tegen een 42-jarige Middelburger is maandagavond proces-bverbaal opgemaakt ter zake het rijden zonder rijbewijs. Hij was met een auto op de J.W. Thibautstraat in Middelburg tijdens een keermanoeuvre tegen een geparkeerd voertuig gereden. Hij beschikte wel over een buitenlands rijbewijs dat hier niet geldig is. Naar eigen zeggen doet hij volgende week praktijkexamen.

Een 26-jarige man uit Terneuzen is maandag omstreeks 21.00 uur op de Bernard Zweerslaan in Terneuzen eveneens betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Agenten zagen dat de bestuurder een straat verderop parkeerde. Ze herkende hem en besloten een controle in te stellen. Hij gaf toe dat hij geen rijbewijs heeft. Hij is ook in 2014 al een keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren