Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Gewonde bij botsing Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 06-07-2016, 22.22 uur
Het ongeval op de Provincialeweg bij Sint-Maartensdijk.
Het ongeval op de Provincialeweg bij Sint-Maartensdijk.
© Foto: Remco Weterings
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een ongeval op de Provincialeweg (N286) ter hoogte van Sint-Maartensdijk is woensdagavond iemand gewond geraakt.


De botsing vond rond 19.20 uur plaats tussen een personenauto en ene bestelbusje. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend. Een achterop komende auto kon nog net op tijd remmen om een aanrijding te voorkomen. In de auto zat naast de bestuurder ook een baby. Vanwege de noodstop is deze in een ambulance gecontroleerd maar raakte niet gewond.

In het totaal zijn er drie ambulances ter plaatse geweest. Tenminste één persoon is naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren