Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Politie haalt harige zwartrijder uit trein

Toegevoegd: 08-07-2016, 13.24 uur
De hond overgedragen aan de dierenambulance.
De hond overgedragen aan de dierenambulance.
© Foto: Facebook / Politieteam Walcheren
Door: Omroep Zeeland

RILLAND - De politie heeft zich ontfermd over een harige zwartrijder die in Rilland zonder kaartje was ingestapt in de trein naar Vlissingen. Naast het ontbreken van een kaartje had hij ook geen geldig identiteitsbewijs bij zich.


Het Politieteam Walcheren schrijft op Facebook: "Uit onderzoek bleek dat het om een zwarte hond ging, waarschijnlijk een labrador." De politie heeft de hond overgedragen aan de dierenambulance en is nu op zoek naar het baasje van deze zwartrijder.

Als de eigenaar niet wordt gevonden, hebben meerdere mensen al via een reactie op Facebook aangeboden de zorg voor het dier over te nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (9-7-2016 om 12:23)
Zo te zien heeft ze de EHBO-doos geplunderd om een soort halsband te maken. Goed werk!
Kees (8-7-2016 om 19:07)
Goed dat ze hem gevonden hebben. Ik hoop dat ze snel zijn of haar baasje vinden. Die zal wel moeten betalen voor zwartrijden en het niet kunnen tonen van de verplichte ID kaart. Los daar van vind ik zelf dan iedere kat en iedere hond gewoon een chip moet hebben met de gegevens van de eigenaar. En bij verkoop moet de chip direct bijgewerkt worden. Zo kun je baasje en hond snel weer koppelen.
Janspommerans (8-7-2016 om 17:43)
Maar hij is alweer bij z'n baasje
t Is wat (8-7-2016 om 16:48)
Apart om je hond achter te laten in de trein... Benieuwd wat voor verhaal hierachter zit...
Oud OV Collega (8-7-2016 om 14:16)
Wil NS nu steeds nog maar het onderste uit de kan? Sinds de invoering van de OV chipkaart was het niet meer mogelijk om honden als reiziger te registreren. Daarom zijn honden nu in de bussen gratis welkom. Waarom trekt NS daarom niet met de bussen dezelfde lijn door? Maar wel jammer voor de hond, dat hij zijn baasje kwijt is!
Cookie-instellingen beheren