Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op Zeedijk bij Hansweert

Toegevoegd: 08-07-2016, 13.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

HANSWEERT - De hulpdiensten zijn vrijdagmorgen met spoed uitgerukt voor een melding van een ongeval bij Hansweert.


Even na 08.00 uur vond er op de Schoorse Zeedijk een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Volgens de politie wilde één van de auto's in een bocht een fietser inhalen en zag hierbij een tegemoed komende auto over het hoofd.

Beide bestuurders hebben nog geprobeerd uit te wijken maar kwamen toch met elkaar in botsing. De voertuigen raakten beide aan de bestuurders zijde beschadigd. Er is een ambulance ter plaatse geweest om de betrokkenen te onderzoeken, maar er raakte niemand gewond. Van de bestuurders is een blaastest afgenomen waaruit bleek dat er niemand had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ries (9-7-2016 om 18:26)
Daar mag men wel rijden , los van het feit dat je geen fiets gaat inhalen in een bocht die onoverzichtelijk is. , het gesloten verklaarde stuk betreft alleen bij de voetbalweide tot aan der rotonde . dus eerst de situatie kennen en dan reageren zou beter geweest zijn
Tom (8-7-2016 om 21:55)
Vast bestuurders die daar eigenlijk helemaal niet hadden mogen rijden om dat tijdstip. Dit juist vanwege de veiligheid van de fietsers rond die tijd. Van en naar Hansweert is niet toegestaan tussen 07.00 uur en 09.00 uur...
John (8-7-2016 om 14:25)
Misschien ook is de dijk maaien het is levensgevaarlijk nu het gras groeit een meter over de weg en je ziet niks meer
Cookie-instellingen beheren