Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Drugs en vuurwapen in woning

Toegevoegd: 09-07-2016, 14.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Tijdens een doorzoeking van een woning aan de Steenbank in Zierikzee zijn afgelopen vrijdag drugs en wapens gevonden. Hiervoor zijn drie verdachten aangehouden.


De zaak komt aan het rollen na een tip over mogelijke aanwezigheid van drugs in de woning. Als agenten de woning vrijdagochtend doorzoeken vinden zij 100 gram harddrugs en 600 gram softdrugs. Daarnaast is er ook nog een vuurwapen met patronen aangetroffen. In de woning zijn op dat moment twee vrouwen van 27 - en 32 jaar aanwezig. Zij zijn aangehouden.

De hoofdverdachte is op dat moment niet aanwezig. Deze 30-jarige man is later in Brouwershaven aangehouden. Hij is geen onbekende van de politie. In juli 2015 is in zijn woning ook al eens amfetamine en nog enkele wapens in beslag genomen. Inmiddels zijn de twee vrouwen na verhoor weer vrijgelaten. De man zit nog vast en wordt binnenkort voorgeleid aan de Recht-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren