Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Westkapelle

Toegevoegd: 09-07-2016, 20.36 uur
Het eenzijdige ongeval bij Westkapelle. Het eenzijdige ongeval bij Westkapelle.
Het eenzijdige ongeval bij Westkapelle.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Bij een eenzijdig ongeval in Westkapelle is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt.


Het ongeval vond even na 14.00 uur plaats op de Grindweg (N288) tussen de Joossesweg en het dorp. Over de toedracht is nog niks bekend. De bestuurder is van de weg geraakt, over de kop gevlogen en in de sloot tot stilstand gekomen.

Volgens omstanders lag het slachtoffer naast zijn auto. Hij is behandeld in een ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte zwaar beschadigd en is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (10-7-2016 om 11:29)
Vlissinger: Goed idee; sterker nog, (voor de automobielindustrie): zodra men plaats neemt in de auto en de deuren sluit, geen bereik meer EN een startblokkering als de gordel niet vastgeklikt is!!! En bij elke auto automatische snelheidsbeperking inbouwen al naar gelang de toegestane snelheid ter plaatse! Moet technisch makkelijk te realiseren zijn. Maar ja..... het enige bezwaar: de staatsinkomsten aan boetes die dan dalen tot een minimum en de egootjes achter het stuur van hun dure bolides; zij moeten toch prestige etaleren en kunnen laten zien hoe hard ze kunnen met hun speeltjes....Je moet toch ergens bewondering en respect mee kunnen afdwingen.
Michelle (10-7-2016 om 08:05)
@Vlissinger. Dit zou goed zijn maar breng ze dat maar eens aan het verstand!
Vlissinger (10-7-2016 om 01:17)
mobieltjes moeten zo worden ingesteld dat er boven de 30 per uur geen bereik meer is :) en een gordel om! sterkte ermee.
Cookie-instellingen beheren