Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tholenaar mishandelt jongens bij tankstation

Toegevoegd: 14-07-2016, 14.46 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een 54-jarige man uit Tholen in dinsdag in zijn woning aangehouden nadat hij twee jongens uit Bergen op Zoom had mishandeld.


Volgens de politie ging er aan de mishandeling een ogenschijnlijk onbenullig incident vooraf. Aan het incident gaat een ogenschijnlijk onbenullig incident vooraf. De jongens hadden net een scooter volgetankt bij een tankstation en toen één van hen bij de kassa had afgerekend en onoplettend omdraaide botste hij tegen de Tholenaar aan.

Toen de jongen weer bij zijn scooter stond kwam de verdachte aanlopen en gaf de jongen een kopstoot. De andere jongen wilde de situatie tot rust brengen maar kreeg een vuistslag in het gezicht. De verdachte ging er vervolgens in zijn auto vandoor.

De kassière van de het tankstation aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom zag de mishandeling gebeuren en belde de politie. Aan de hand van het kenteken kon de identiteit van de man vervolgens snel worden achterhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (16-7-2016 om 09:53)
wat een sukkel zeg,helaas lopen er elke vrijdag en zaterdag avond bosjes van zulke idioten rond, stoot je ze aan in de kroeg, op de dansvloer hup een paar klappen op je gezicht, en hoe oud was hij? denk dat hij of te weinig klappen gehad heeft in zn jeugd of meschien wel teveel dat hij nu denkt dat hij stoer is om minderjarigen in elkaar proberen te rammen?? dader je bent een loser
Edd (16-7-2016 om 07:41)
Waarom doen mensen zulke achterlijke dingen?? Dergelijke idioten mogen ze wat mij betreft opknopen. Ik hoop dat ie heel erg hard gestraft gaat worden hiervoor!!!
ds (14-7-2016 om 17:22)
wat een smerige lul
Cookie-instellingen beheren