Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 300 km

Politie Renesse stuurt jongeren naar HALT

Toegevoegd: 14-07-2016, 15.09 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - In de nacht van woensdag op donderdag hebben agenten in Renesse vier jongeren doorverwezen naar HALT vanwege strafbare feiten die zij hadden begaan.


Twee meisjes van 17 uit Naaldwijk en Kwintsheul zijn naar HALT doorverwezen vanwege openbare dronkenschap. Zij waren volgens de politie zo stomdronken dat ze niet meer op hun eigen benen konden staan. Hun ouders zijn in kennis gesteld en alle betrokkenen stemden in met een HALT-afdoening.

Ook twee jongens werden doorverwezen naar HALT. Dat gebeurde nadat zij gebruik hadden gemaakt van een identiteitsbewijs waar niet hun eigen identiteit op stond. Een jongen van 17 uit Berkel en Rodenrijs en een jongen van 15 uit Veenendaal maakten zich schuldig aan dit feit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (14-7-2016 om 18:03)
Het is maar afwachten of ze echt naar Halt moeten. Hier in Vlissingen hebben een aantal jongeren n.a.v. misdragingen ook te horen gekregen dat ze naar Halt moeten. Maar de "uitnodiging" moet nog steeds komen. Zo doen ze het een volgende keer gewoon weer.
Cookie-instellingen beheren