Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kitesurfer gewond bij Oesterdam Rilland

Toegevoegd: 14-07-2016, 18.50 uur
De kitesurfer is met vereende krachten van het strand gehaald.
De kitesurfer is met vereende krachten van het strand gehaald.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij het strand naast de Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen is vanmiddag een kitesurfer gewond geraakt tijdens het uitoefenen van zijn sport.


De watersporter raakte rond 16.10 uur gewond. Brandweerploegen uit Rilland en Tholen werden opgeroepen om te helpen de gewonde van het strand te tillen. Nadat hij ter plekke was behandeld is hij met vereende krachten naar de gereedstaande ambulance gebracht.

De man is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (15-7-2016 om 17:08)
@Jan, Het is een extreme sport, niet per definitie een gevaarlijke sport, zolang je maar voldoende lessen hebt gehad en daardoor weet wat je doet en moet doen wanneer het fout gaat. Hardlopen, wielrennen en voetballen leveren ook vervelende blessures op. Ik zie de vacatures al voor me, we zoeken een: Niet actief en zeker geen sportende collega... Ik kan u vertellen dat het een geweldige sport is voor jong en zelfs oud. Hoop verder dat het met deze kiter meevalt en dat hij er snel weer bovenop komt. Beterschap!
Jan (15-7-2016 om 09:37)
daar heb je er weer een is hij verzekerd voor gevaarlijke sporten of draaien wij er weer allemaal voor op? als werkgever ben je al 12 jaar verantwoordelijk als hij niet meer kan werken
Cookie-instellingen beheren