Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Man bedreigt winkelend publiek met de dood

Toegevoegd: 15-07-2016, 11.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 30-jarige man is donderdag aangehouden nadat hij in een winkelcentrum in Middelburg enkele mensen met de dood had bedreigd.


De verdachte is een man uit Vlissingen. Volgens de politie heeft de man ook met spullen gegooid en tevens vernielingen aangericht. Dit alles gebeurde rond 16.00 uur in winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat.

De verdachte werd door agenten aangehouden toen hij buiten in een taxi wilde stappen. Hij had een fles drank bij zich die in beslag werd genomen. De verdachte, die volgens de politie onder invloed van alcohol was, is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HE (15-7-2016 om 13:43)
Foto, naam publicieren bij dit soort incidenten, is een goede straf, het hek is van de dam met kwaadwillende. Goedschiks helpt niet!
Cookie-instellingen beheren