Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Belg aangehouden na ongeval met letsel

Toegevoegd: 16-07-2016, 11.45 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Na een aanrijding met letsel heeft de politie vrijdagavond een Belgische man aangehouden die vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen was. Hij had drugs en wapens bij zich en had bovendien geen rijbewijs.


Het ongeluk gebeurde rond 19.25 uur bij de kruising van de Rondweg Aardenburg (N251) met de Draaibrugseweg (N251) in het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg. Een 32-jarige Belg kwam aangereden over de Rondweg en gaf vervolgens geen voorrang aan een andere automobilist. De bijrijder van deze auto moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

De Belgische bestuurder bleek geen rijbewijs te hebben. Hij leek onder invloed van verdovende middelen en verklaarde dat hij inderdaad drugs had gebruikt. Hij had ook hennep bij zich en begon volgens de politie op een gegeven moment zelfs een joint te rollen. De man is aangehouden.

Bij de fouillering in het cellencomplex werden bij de man meerdere pillen en bolletjes harddrugs gevonden. De man had ook enkele messen bij zich. Verder had hij meerdere mobiele telefoons in zijn bezit. Deze zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren