Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Auto beschoten Arnestein Middelburg

Toegevoegd: 18-07-2016, 11.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Herculesweg op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg is zondagavond een personenauto beschoten. De politie is een onderzoek gestart.


Volgens de politie kwamen rond 20.00 uur verschillende meldingen binnen over de schietpartij. De recherche startte een onderzoek en vond aanwijzingen dat er daadwerkelijk was geschoten. Er heeft zich echter niemand gemeld die beschoten is dus de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

De politie zoekt onder meer mensen die rond 20.00 uur één of meerdere auto’s met hoge snelheid over het industrieterrein hebben zien rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jolanda (18-7-2016 om 22:38)
Dat ze elkaar neerschieten moeten ze zelf weten, maar het gebeurde op nog geen 20 meter van onze tuin af waar wij zaten. Dat geeft aan dat deze types geen enkel respect of fatsoen hebben.
Nina (18-7-2016 om 13:03)
Ik vind dit toch zo'n eng idee, iemand probeerde gewoon een ander zijn leven te beëindigen. Wat er ook aan de hand is je kan dat toch ook op een andere manier oplossen? Denken ze dan niet aan die persoon ze familie?
WalterG (18-7-2016 om 12:35)
Er staan toch wel ergens camera's bij de bedrijven? Moet dan toch niet moeilijk zijn?
Cookie-instellingen beheren