Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Man ernstig gewond in discotheek

Toegevoegd: 19-07-2016, 16.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zondagmorgen vroeg is in een discotheek aan de Oude Vismarkt in Goes een man ernstig gewond geraakt.


De politiemeldkamer kreeg rond 02.45 uur een melding dat in een discotheek een man bewusteloos was en onder het bloed zat. Politie en ambulancedienst gingen met spoed naar de Oude Vismarkt. Vermoedelijk was de 38-jarige inwoner uit Heinkenszand mishandeld en op de grond gevallen. Hierbij was hij ernstig aan zijn hoofd gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het incident. Diverse getuigen zijn al verhoord. Hierna werd zondagmorgen rond 05.45 uur een 22-jarige man uit 's Gravenpolder als verdachte in zijn woning aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en daar ingesloten. De man zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren