Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 157 km

Overval hotel Terneuzen blijkt insluiping

Toegevoegd: 22-07-2016, 08.52 uur - Update: 22-07-2016, 09.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Het Hampshire Hotel City in Terneuzen is vanmorgen vroeg niet overvallen zoals de politie eerder meldde. Volgens een woordvoerster is er sprake van een insluiping.


De politie verspreidde even voor 06.00 uur een Burgernet bericht met de melding van een overval op het hotel. Nadat de situatie bij het hotel door de agenten was bekeken bleek er sprake te zijn van een insluiping.

"De politiemeldkamer kreeg rond 05.45 uur een melding dat de nachtportier een dief had betrapt. De portier stond plotseling oog in oog met de dief. Deze bedreigde mondeling de horecamedewerker en ging er met een lege kassa vandoor", zo meldt de politie.

De technische recherche heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan. De politie is nog altijd op zoek naar de dader. Deze is weggefietst op een damesfiets. De verdachte had een capuchon op. De man was naar schatting 20 tot 30 jaar oud en circa 1.75 meter lang. Hij droeg een groene parka (half lange jas) met capuchon.

Zie ook:
Overval op hotel Terneuzen  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ayala (22-7-2016 om 11:51)
Er staat geen huidskleur bij, dus kunnen we er zeker vanuitgaan dat het een blanke is? Anders had het er uiteraard wel bij gestaan..
Cookie-instellingen beheren