Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Fietsers ten val bij Aagtekerke

Toegevoegd: 22-07-2016, 15.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

AAGTEKERKE - Bij een ongeval in Aagtekerke is donderdag aan het einde van de middag een echtpaar op de fiets ten val gekomen.


Het ongeval vond even voor 18.00 uur plaats op het fietspad langs de Prelaatweg. Het echtpaar wilde de Baaiweg inrijden en de man stak zijn hand uit om richting aan te geven. Op dat moment passeerde er een brommer die de man raakte. Het echtpaar kwam ten val.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om de betrokkenen te onderzoeken, maar deze raakten niet gewond. De bestuurder van de brommer is doorgereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (23-7-2016 om 16:10)
@mario: bullshit, je geeft geen richting aan wanneer je wordt ingehaald, daarom word je geleerd eerst om te kijken!
Mario (23-7-2016 om 00:37)
Hoe is het mogelijk! Geen een van de fietsers geeft richting aan en deze brave man doet dat dan wel en wordt dan aangereden, ik heb te doen met deze fietser. Hij is een voorbeeld voor alle andere fietsers want die geven nergens richting aan tot grote ergernis van andere weggebruikers!
Cookie-instellingen beheren