Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Felle duinbrand blijkt kampvuur

Toegevoegd: 24-07-2016, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

BURGH_HAAMSTEDE - De brandweer is zaterdagavond rond 23.20 uur met spoed uitgerukt voor een melding van een felle brand in de duinen bij Burgh-Haamstede. Ter plaatse bleek het om een kampuur te gaan.


De brandweer kreeg het bericht dat er flinke vlammen werden waargenomen tegen de duinen aan vlak achter strandpaviljoen De Buurman. Brandweerlieden, bewapend met vuurzwepen en scheppen, gingen te voer op zoek naar de brand.

Het bleek te gaan om een klein kampvuurtje wat gestookt werd door een groepje jonge dames die zich van geen kwaad bewust waren. Na een stevige toespraak van de brandweer en de politie is het incident afgehandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
schippersvroiw (25-7-2016 om 07:57)
moet je eens bij Veerse meer gaan kijken avonds hoeveel er daar niet bbq op de eilandjes zaterdag 3 mensen.de politie bootje vaarde wel middags maar avonds moeten ze eens rondje doen dan zijn er genoeg.die het doen terwijl er duidelijk borden staan
Vlissinger (24-7-2016 om 20:20)
ik word zo moe van dat volk dat bij elke scheet belt, kosten verhalen op de beller, je kunt toch eerst gaan kijken? mensen snappen niet meer wat spoed is en wat niet tegenwoordig, hier moet wat aan gedaan worden.
nella (24-7-2016 om 18:54)
Ze waren zich van geen kwaad bewust? Kunnen ze niet bedenken dan dat, als het zo droog en warm is, het levensgevaarlijk is om in de duinen een vuurtje te stoken? Ik welke wereld leven deze dames??!! En wij, de Zeeuwen , zitten dan straks met de ellende. Laten ze in hun eigen provincie maar vuurtjes stoken!
Cookie-instellingen beheren