Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brommer botst op auto bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 24-07-2016, 21.44 uur
Het ongeval bij Wilhelminadorp.
Het ongeval bij Wilhelminadorp.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Bij een ongeval in Wilhelminadorp is zondagavond een brommer in botsing gekomen met een auto.


Het ongeval vond rond 20.50 uur plaats op de Katseveerweg parallel aan de Deltaweg ter hoogte van de Langeweg. In een bocht kwamen de twee met elkaar in botsing. De brommer botste frontaal op de auto en werd gelanceerd over de auto heen.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om de bestuurder van de brommer te behandelen. Het is niet bekend welk letsel de man heeft opgelopen en of hij naar het ziekenhuis is gebracht. Bergingsbedrijf de Moor heeft beide voertuigen weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (25-7-2016 om 17:58)
als het klopt zoals ik het zie dan was de bestuurder van de scooter toch wel erg ver op de linker weghelft terecht gekomen voordat de aanrijding plaats vond
Cookie-instellingen beheren