Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Verkeersovertreding leidt tot drugsvondst

Toegevoegd: 25-07-2016, 09.16 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Na een verkeersovertreding heeft de politie vannacht bij een automobilist drugs aangetroffen. Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.


De man werd rond 01.00 uur gecontroleerd op de Hogezoom in Renesse. De 25-jarige man uit Sommelsdijk werd aan de kant gezet omdat hij een straat inreed waar hij niet in mocht rijden. "Toen ook de gegevens van de bestuurder werden gecontroleerd werd duidelijk dat deze jongeman eerder strafbare feiten had gepleegd met betrekking tot verdovende middelen. Onlangs was hij nog betrapt met een dealershoeveelheid harddrugs in zijn auto", zo vertelt de politie.

Agenten vroegen de man of ze in zijn auto mochten kijken. De man gaf hier toestemming voor. In de auto werden vervolgens zakjes met (vermoedelijk) speed aangetroffen. Ook had de man voplgens de politie een flink geldbedrag bij zich. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zit nog vast in afwachting van zijn verhoor. Dat vindt vandaag plaats.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (25-7-2016 om 12:31)
Typisch gevalletje van een LOSER.
Cookie-instellingen beheren