Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding man met vuurwapen Oesterdam Tholen

Toegevoegd: 25-07-2016, 09.20 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft zondagavond op de Oesterdam tussen Rilland en Tholen twee mannen uit een auto gepraat nadat was gemeld dat zij een vuurwapen bij zich hadden.


Volgens de politie had een getuige rond 19.45 uur in het recreatiegebied bij de Oesterdam in Tholen een man gezien die een vuurwapen bij zich droeg. "Het was nog best druk op dat moment dus de getuige was behoorlijk geschrokken", zo vertelt een politiewoordvoerder.

De betreffende man zou in een personenauto zijn gestapt en samen met een andere man zijn weggereden. Agenten maakten hierop snel een plan van aanpak en hebben de auto waarin de twee zaten rond 20.15 uur een stopteken gegeven. De beide inzittenden werden uit de auto gepraat en moesten op de grond gaan liggen. Ze werden vervolgens aangehouden.

Agenten hebben onderzoek gedaan aan de kleding van beide mannen en ook hebben ze in de auto gezocht naar een vuurwapen. Dit werd niet aangetroffen. De mannen zijn daarom direct weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
blankenstein (25-7-2016 om 19:59)
zou leuk zijn als er ook werd gemeld dat het gene wat er gezien is, een tatoeage is geweest van een pistool.
Cookie-instellingen beheren