Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen aangereden, auto rijdt door Goes

Toegevoegd: 25-07-2016, 18.24 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een automobilist is afgelopen donderdag doorgereden nadat hij in Goes een 11-jarige jongen had aangereden. Dat heeft de politie vandaag naar buiten gebracht.


De botsing vond rond 17.15 uur plaats toen de Goesenaar vanuit de Evertsenstraat in de richting van Goes-Zuid reed. "Hij fietste over het fietspad bij de Van Hertumweg en toen hij ter hoogte van de Agrimarkt reed, werd hij aangereden door de bestuurder van een donkerblauwe BMW. De bestuurder heeft niet netjes zijn gegevens doorgegeven aan de jongen, maar hij reed de parkeerplaats op, vermoedelijk om een boodschap te doen", aldus de politie.

"Volgens de jongen keek hij wel even wat er gebeurd was, maar reed hij daarna gewoon door. Hij heeft niet gevraagd aan de Goesenaar hoe het met hem was en nam zelfs niet de moeite om uit de auto te stappen", zo zegt de politie. De jongen is op het fietspad ten val gekomen en liep kneuzingen op aan zijn been. Hiervoor heeft hij zich onder behandeling van de huisarts en het ziekenhuis moeten laten stellen. Ook ontstond lichte schade aan zijn fiets.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de auto. Het gaat om een blanke man maar meer details zijn niet bekend. Volgens de politie had de auto een Nederlands kenteken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
conny koetje (27-7-2016 om 06:10)
de camera bij de pomp doet het niet had ik al gevraagd daarom hebben ze die beelden niet
k (26-7-2016 om 20:38)
ik vind ook gewoon de beelden van pompstation bekijken dan moet men hem zo hebben, maar omdat er geen zwaar gewonden zijn gevallen zou dat wel weer niet kunnen, bmw daar rijden stoere kerels toch mee? stoer om een kind op straat achter te laten, ook al is hij niet geraakt door je auto maar gevallen door het remmen bv ben je verplicht hulp te verlenen dat je schrikt lijkt me normaal maar om dan te doen of er niks gebeurt is en boodschappen gaan doen, dan ben je wel heel laf en die bmw niet waard
fietser (26-7-2016 om 09:54)
Wat kunnen sommige mensen toch laf zijn, vroeger regelmatig meegemaakt, dat je met fietsende kinderen en volle bepakking (fietsvakantie) door automobilisten volkomen genegeerd wordt. Te dicht langs je rijden. Vlug nog even inhalen en dan direct afsnijden. Geen voorrang geven, anticiperen kent men schijnbaar te weinig. Vind dat dit in Goes wel heel dikwijls gebeurd.
Janspommerans (25-7-2016 om 22:03)
Wat ontzettend laf!!
johan (25-7-2016 om 20:45)
Als de politie de beelden van de camera's bij het pompstation zou bekijken wisten ze het al.Maar tegenwoordig is er tot in de hoogste regionen bescherming der crimineel. De burger staat erbij en keek ernaar.
Cookie-instellingen beheren