Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 388 km

Sloep loopt vast op Veerse Meer

Toegevoegd: 25-07-2016, 21.57 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij de Goudplaat op het Veerse Meer is maandag aan het einde van de middag een sloep vastgelopen. De KNRM schoot te hulp.


De redders van het station in Veere werden omstreeks 16.35 uur opgepiept nadat de opvarenden van de sloep een groene boei over het hoofd hadden gezien en hierdoor op een ondiepe plek waren vastgelopen.

De KNRM heeft het bootje losgtrokken. Hierna konden de opvarenden van het bootje hun weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (26-7-2016 om 11:30)
Beste kapteinrob, dat zal niet gaan. Die boot zuigt zich helemaal vast in de zand en klei. Wat ik niet begrijp is dat het blijkbaar erg ondiep is. Dat had ik nooit gedacht.
peter (26-7-2016 om 09:42)
Dat is knap. Een zeilboot, ja dat kan ik begrijpen want die heeft diepgang, maar een sloep? Dan zou daar maar 50 cm water staan.
kapiteinrob (26-7-2016 om 00:25)
Dan stap je toch verdorie af en duwt m los! Is verdorie hoogzomer. Watersporters noemen ze dat.. die KNRM lijkt wel, met alle respect, niet wijs!
Cookie-instellingen beheren