Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Scooterrijder rijdt door na ongeluk M'burg

Toegevoegd: 27-07-2016, 10.50 uur
De politie heeft de scooter van het slachtoffer geborgen.
De politie heeft de scooter van het slachtoffer geborgen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na het scooterongeluk gisteren op de Abeelseweg in Middelburg is de tegenpartij doorgereden. Dat zegt de politie.


Rond 14.15 uur kwam in de buurt van het Bunkerpad een scooterrijder ten val. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar de situatie bleek ter plekke mee te vallen. De helikopter kwam niet meer ter plekke.

Volgens de politie kwam het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Biggekerke, in botsing met een tegenligger. Hij kwam ten val en de scooter van de tegenligger kwam in een naast de weg gelegen sloot terecht. De bestuurder haalde deze echter snel uit de sloot en ging er samen met een maatje via het Bunkerpad vandoor richting Vlissingen. Hij liet geen gegevens achter.

Het slachtoffer werd bijgestaan door vrienden. Toen de politie ter plaatse kwam hebben agenten een onderzoek ingesteld om de identiteit van de tegenpartij te achterhalen. In de sloot ontdekten de agenten onderdelen van de, vermoedelijk, zwaar beschadigde scooter. Eén van die voorwerpen betrof een kentekenplaat.

De agenten hebben een huisbezoek gebracht aan de tenaamgestelde die uit de kentekenplaat naar voren kwam, maar deze bleek niets te maken te hebben met de aanrijding. "Hij had al aangifte gedaan van de diefstal van de kentekenplaat van zijn scooter", aldus de politie.
 
Zie ook:
Scooterongeluk Abeelseweg Middelburg   (26-07-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (27-7-2016 om 18:05)
kan ook een mooi praatje zijn..een kenteken, natuurlijk weet van niks. gelukkig kent de politie alle praatjes en onderzoek zal blijken.
k (27-7-2016 om 13:04)
het word ook steeds gekker, ze geven nergens om alleen om een paar centen verdienen, dat ze daarbij een hoop schade leed en evt zelfs slachtoffers maken ach wat geeft het , die meschien 200euro die een gestolen scooter opbrengt zijn belangrijker voor dit soort kruimel diefjes,maar wat is hier nog kruimel aan? de verdiensten zijn laag ok maar de risico's die ze tijdens hun vlucht nemen zijn vergelijkbaar met risico's die zware criminelen maken ze hebben schijt aan een ander en diens spullen, de straffen zijn laag dus wat houd ze tegen????
Cookie-instellingen beheren