Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 378 km

Wapen gevonden na mogelijk schietincident

Toegevoegd: 27-07-2016, 13.22 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een brandgang in Goes is vanochtend een vuurwapen aangetroffen. Het wapen heeft mogelijk te maken met een schietincident dat vannacht heeft plaatsgevonden.


Volgens de politie werd het wapen gevonden aan de Monnetstede. De schietpartij zou vannacht hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Oude Zeedijk achter de Goese Polder. Wanneer het schietincident precies plaatsvond is niet duidelijk maar volgens de politie gebeurde dat vermoedelijk tussen 22.00 uur dinsdagavond en 02.00 uur woensdagochtend.

De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (27-7-2016 om 14:50)
Om ongeveer 6 uur vanochtend heb ik op Kortgene vanuit de richting Veerse Meer ook geluiden gehoord die leken op schoten. 3 keer achtereen wel te verstaan. Vond het maar raar.
R (27-7-2016 om 14:24)
Er staan daar zo vaak dure patser bakken met geblindeerde ramen. Is een erg bekende stek voor de zakenmannen......
Cookie-instellingen beheren