Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Dode bij autobrand Hulsterweg Terhole

Toegevoegd: 28-07-2016, 08.18 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - Bij een verkeersongeval in het Oost-Zeeuws-Vlaamse Terhole is donderdagochtend vroeg iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


De hulpdiensten werden rond 05.40 uur opgeroepen nadat een auto van de Hulsterweg was gereden, tegen een woning was gebotst en vervolgend in een greppel was beland. Het voertuig stond in brand en daarom werd ook de brandweer opgeroepen. De inzittende kwam bij het ongeval om het leven. De identiteit wordt nog onderzocht.

Inmiddels is de politie een onderzoek gestart om de toedracht van het noodlottige ongeluk te achterhalen. De politie heeft samen met de gemeente de weg ter plekke afgezet. Omrijden kan via de Rondweg Terhole (N290). Ook fietsers kunnen overigens niet door. Zij moeten hierdoor een flink stuk omrijden. Eén fietser reed hierom dwars door de politie-afzetting. Deze vrouw kan een bekeuring tegemoet zien.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Uitgebrande auto dodelijk ongeluk geborgen (28-07-2016)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kennis (30-7-2016 om 16:22)
De jongen was een schat ik schrik erg van deze reacties maar hij was echt niet "zo een". Ik weet ook dat veel mensen daar veel te hard rijden maar geloof echt niet dat hij dat zou doen. Zulke lange dagen werken, DAT zou verboden moeten worden!
Betrokkenen. (29-7-2016 om 20:02)
Mensen stop met reageren als jullie niet weten wat er is gebeurd. Sommige zijn echt achterlijk, met de reacties van het zal wel verdiend zijn en zal wel weer iemand zijn te hard reed. Als hij echt zo hard reed had hij nog kunnen remmen en rij sporen zijn er niet. Dus waarschijnlijk in slaap gevallen achter het stuur na een lange werkdag. Mensen hou alsjeblieft je commentaar voor je als je er niets over weet. Stelletje malloten.
Een ex-Terholenaar (29-7-2016 om 17:00)
Beste Adriana, je heb volkomen gelijk. Heb er jaren gewoond, maar zelfs nu word er als idioot gereden. Aan 60 km p/u, berokken je niet zoveel schade, en beland je niet een heel eind verder in het weiland, om dan nog spijtig genoeg in de hens te gaan. De politie, en de gemeente Hulst neemt inderdaad klachten NIET serieus. De laatste jaren is het hier levensgevaarlijk geworden in Oost Zeeuws-Vlaanderen. Gewoon respectloos hard rijden, denken dat rijden met de auto een Play-Station spel is! Wel tot éénieders verbazing, DAT IS HET NIET!!! Toch véél sterkte aan familie en vrienden.
Anton (28-7-2016 om 23:53)
Zielig en rond uit misselijkmakende reacties! 1 voor 1 mensen die schijnheilig doen op het internet maar in de werkelijke wereld een waardeloos leven leiden. Sterkte aan de nabestaanden en alle hulpverleners. En voor de personen die hier heldhaftig reageren met te hard rijden en racen etc. Pak een tissue als je klaar bent.
Hulpverlener (28-7-2016 om 19:31)
Hallo, nou nog maar weer eens een reactie plaatsen. Ga nou niet lopen zeuren over snelheid, racen, onwel worden of wat dan ook. Het is erg voor de nabestaanden en daar moet je als medemens bij stil staan. Diegene die het zou weten is hem zelf en helaas is die persoon er niet meer. Dus hou alstublieft uw reactie's in toom en denk daar maar eens over na. Een hulpverlener.
Linsey (28-7-2016 om 16:34)
Helaas worden er altijd te snel conclusies getrokken over te hard gereden enz. Je weet nooit wat de reden is geweest. Misschien heeft hij wel moeten uitwijken. Niemand zal dit weten alleen hij zelf. Het is al erg genoeg dat zoiets gebeurt. En al helemaal voor de nabestaanden die dan ook nog eens dit soort reacties te zien krijgen. In iedergeval ik wens de nabestaande ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke periode
Cookie-instellingen beheren