Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Politie verspreidt foto's daders mishandeling

Toegevoegd: 28-07-2016, 15.33 uur
De politie verspreidde vanmiddag onder andere deze foto. De politie verspreidde vanmiddag onder andere deze foto. De politie verspreidde vanmiddag onder andere deze foto.
De politie verspreidde vanmiddag onder andere deze foto.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De politie heeft vandaag foto's verspreid van de vermoedelijke daders van het mishandelen van een 70-jarige man woensdag in Zoutelande.


Het slachtoffer zat omstreeks 14.30 uur op een bankje bovenop de dijk van Zoutelande ter hoogte van hotel De Distel. Op een gegeven moment zag hij een donkerkleurige bromscooter over de dijk zijn richting op rijden. Omdat deze over een voetpad reed, stond de man op en hield hij de bestuurster tegen om te zeggen dat deze hier niet mocht rijden.

De jongen die achterop zat stapte af en begon volgens de politie direct grof te schelden. Vervolgens liep hij op het slachtoffer af en gaf deze een duw. Door de kracht viel de man achterover en brak zijn bekken. Hij is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis.

Ondanks uitgebreid onderzoek en eerdere getuige oproepen is de identiteit van de verdachte nog steeds niet bekend bij de politie. Hierop is er overleg geweest met de Officier van Justitie en deze heeft toestemming gegeven om foto’s van de verdachte te plaatsen op internet.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Duo mishandeling bejaarde meldt zichzelf 

Zie ook:
Bejaarde breekt bekken na duw (21-07-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (28-7-2016 om 23:07)
@anoniem; waar deze scooter reed was een VOETPAD! Dat is een pad waar je mag lopen! Jammer dat je anoniem bent, want als ik jou tegen zo komen terwijl jij ergens rijd waar niet mag, zou ik jou aanspreken. Je mag best mensen aanspreken die iets fouts doen. Als je vrouw wordt uitgescholden of je kind maakt ruzie, doe je dat toch ook? Of draai je dan ook je hoofd weg? Lafaard!
joop (28-7-2016 om 22:11)
Ze hebben deze man moedwillig aangevallen. die man deed niets verkeerd behalve iemand fatsoenlijk op een fout wijzen. De man is dus vervolgens moedwillig gemolesteerd en heeft medische zorg nodig, het lijkt me dus niet meer dan normaal dat ze daarvoor aansprakelijk worden gesteld en dus moet opdraaien voor de kosten. Daarboven op natuurlijk gewoon zwaar straffen ivm moedwillig aanbrengen van zwaar letsel. G
Jos (28-7-2016 om 20:54)
@ Jaco bij mijn weten mag je daar wel rijden als het een bord met een fietser erop is, als het een rechthoekig bord is met de tekst fietspad erop, dan mag je er niet met je snorscooter rijden.
cq (28-7-2016 om 19:49)
Nu das niet zo moeilijk, mevrouw aan de rechter onderarm een tatoeage, dus Bingo. Zeker herkenbaar voor mensen uit haar omgeving,En de reactie van Anoniem 17:04 vreemd?
jaco (28-7-2016 om 19:04)
Anomien, Als er een fiets op het verkeersbord staat mag je daar niet met je snorscooter rijden. Als je het toch doet, kan je daarop aangesproken worden. Omdat fietsers daar geen scooters verwachten.Als je dan aangesproken wordt kan je kwaad worden desnoods een grote mond geven maar dan moet je iemand niet mishandelen. Want je weet heel goed dat jij fout zit.
Daffie (28-7-2016 om 18:53)
Dus zo moeten we het voortaan gaan doen....Anoniem? Niks meer zeggen omdat je anders een duw of erger krijgt?! Dat is toch de omgekeerde wereld?! Normaal communiceren bestaat ook nog. Maar dat lukt je vast niet....
Cookie-instellingen beheren