Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Identiteitsfraude en verboden wapen Renesse

Toegevoegd: 29-07-2016, 08.44 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - In Renesse zijn vannacht twee minderjarige meisjes doorverwezen naar HALT vanwege identiteitsfraude. Een 16-jarige jongen kreeg een bekeuring omdat hij een mes bij zich had.


De twee meisjes, één van 17 uit Hellevoetsluis en één van 16 uit Wenum Wiesel, hadden allebei een identiteitsbewijs bij zich van een andere persoon. Dit werd rond 00.30 uur en rond 01.00 uur opgemerkt door beveiligers van een discotheek aan de Hogezoom.

De beveiligers droegen de meisjes over aan de politie. De twee werden aangehouden en overgebracht naar het bureau waar proces-verbaal is opgemaakt. Met de ouders en de twee verdachten is de afspraak gemaakt dat zij een straf gaan volbrengen via HALT.

Een 16-jarige jongen uit Goedereede kreeg vannacht omstreeks 02.30 uur, eveneens in Renesse, een bekeuring voor het bij zich hebben van een valmes. Dit is een verboden wapen. Hij werd betrapt door een medewerkster van een horecagelegenheid.

De medewerkster gaf het mes aan beveiligers en de beveiligers droegen de jongen op hun beurt weer over aan de politie. Hij is vrijwillig meegegaan naar het bureau waar een bekeuring is uitgeschreven. De jongen deed afstand van het mes. Dit is vervolgens vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van der P (29-7-2016 om 09:48)
Hahaha laat me niet lachen dus Politie kan alleen maar dit ontdekken als fraude ? Dat kan een portier zelfs al ontdekken... Weetje wat ID-fraude is ? Vluchtelingen en terroristen die met paspoorten van lijken op een andere naam binnen komen.. Doen nigerianen al sinds de jaren 70 en nu nog omdat ze veel op elkaar lijken en onze blanke agenten dat niet kunnen zien.. Ze maken hier vaak schulden en zogenaamd bedrijf beginnen en dan smeren ze hem naar buitenland met het geld en komen terug op andere naam.. Dan maken ze hier nieuws over 2 blanke pubers en de echte fraudeurs kunnen ze niet pakken haha !!!
Cookie-instellingen beheren