Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Arrestaties na tip illegale prostitutie Middelburg

Toegevoegd: 29-07-2016, 11.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij invallen in Middelburg heeft de politie vijf mannen aangehouden op verdenking van het organiseren van illegale prostitutie. Bij de mannen werden vier vrouwen aangetroffen. Zij zouden volgens de politie het slachtoffer zijn geweest.


De invallen werden gedaan nadat de politie informatie binnen had gekregen dat er vanuit twee woningen aan de Saffier prostitutie bedreven werd. Er zou mogelijk sprake zijn van gedwongen prostitutie. In het kader van mensenhandel is er direct een onderzoek gestart. De eerste indruk was dat er inderdaad sprake zou kunnen zijn van gedwongen prostitutie en in overleg met de Officier van Justitie werd daarom besloten om dezelfde dag nog in te grijpen.

Rond 18.00 werden de panden binnengevallen door een samengesteld team van de politie waaronder de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) en een aanhoudingseenheid. Onder leiding van een rechter-commissaris werd direct een doorzoeking gedaan. Hierbij werd een gasdrukwapen aangetroffen.

De mannen, één uit Vlissingen van 30 jaar oud en vier uit Middelburg van 23, 31, 43 en 47 jaar oud, zijn naar het politiebureau gebracht. De vrouwen zijn niet aangehouden. Na verhoor zijn de verdachten in vrijheid gesteld. Het onderzoekt loop nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (30-7-2016 om 00:50)
Voor de mensen die het nog steeds niet begrijpen welke gekken er achter diit soort prostitutie schuilgaan? Lees eens wat over de narcistische persoonlijkheids stoornis. Deze gekken hebben geen greint empathie voor anderen omdat ze vrouwen onder bedreiging dwingen sexuele handelingen te verrichten. Er ligt dus altijd een psychopatische stoornis ten grondslag bij die zielige mannetjes die dit doen.
wim (29-7-2016 om 19:23)
Wat erg als je gedwongen word om dit werk te moeten doen gelukkig zijn de smeerlappen gepakt.
loes (29-7-2016 om 17:36)
Frank, die worden ook gedwonegen om hun best te doen, waarschijnlijk als ze hun best niet, dan zwaaide er vast wat.
kijker.. (29-7-2016 om 17:28)
hoe kan dat toch ...moet het woning toewijs beleid niet eens tegen het daglicht worden gehouden?..'
Renata (29-7-2016 om 16:47)
Goed werk! @Frank: was je aan het shoppen?
Frank (29-7-2016 om 14:42)
Nu begrijp ik waarom deze dames slechte recensies hadden op internetl. Ik zou ook niet heel erg mijn best doen als ik werd gedwongen om dingen te doen die ik niet wil.
Cookie-instellingen beheren