Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt woninginbraak Souburg

Toegevoegd: 29-07-2016, 14.02 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie onderzoekt een woninginbraak vrijdagochtend aan de Molenweg in Oost-Souburg.


De inbraak werd rond 11.40 uur gepleegd door twee mannen met een getinte huidskleur. De twee werden op heterdaad betrapt maar konden niet worden aangehouden. Het gaat om mannen van circa 20 jaar oud en 1.75 tot 1.80 meter lang. Ze hadden beiden een stevig postuur, kort donker haar en een baardje. Ze droegen alletwee donkere kleding.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
renee (30-7-2016 om 19:57)
Albert.ik heb het bericht nog eens gelezen en dat gaat echt over twee mannen van ongeveer 20 jaar oud. En een lengte van 1,75-1,80m lang met een stevig postuur, kort donker haar en de rest staat er ook bij.Als ik mis ben,ok,maar ik lees het zo. Michiel de Ruiter toch weg? Hg.
Albert (30-7-2016 om 08:37)
@ renee Volgens omroep zeeland gaat het om een 85-jarige bewoner die ze op heterdaad betrapte. Kan jij je voorstellen dat hij/zij ze niet heeft aangehouden?
renee (29-7-2016 om 18:28)
Mijn klomp is nu echt gebroken. Twee mannen op heterdaad betrapt bij een woninginbraak in Oost-Souburg, Maar konden niet aangehouden worden.Als er iemand is die dat kan begrijpen gaat Michiel de Juiter van zijn sokkel af en komt die persoon er te staan. Schiet mij maar lek.
Cookie-instellingen beheren