Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na aanrijding A58

Toegevoegd: 30-07-2016, 11.40 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie is op zoek naar de bestuurder van een bruine Volkswagen Caddy die vrijdagmiddag met een aanhanger over de A58 reed. De automobilist in kwestie was betrokken geweest bij een aanrijding.


Een vrachtwagenchauffeur reed rond 13.45 uur over de A58 ter hoogte van Rilland, rijdend in de richting van Bergen op Zoom. Ter hoogte van de afslag naar de A4 werd de chauffeur ingehaald door een Volkswagen Caddy met een aanhanger erachter. De bestuurder van de Caddy ging iets te snel weer naar de rechterbaan waardoor de aanhanger de vrachtwagen aantikte.

De automobilist reed verder in de richting van Bergen op Zoom zonder de vrachtwagenchauffeur de gelegenheid te bieden zijn gegevens te achterhalen. De vrachtwagenchauffeur is met de schrik vrijgekomen, heeft zijn auto aan de kant van de weg gezet en heeft de politie gebeld.

De Volkswagenbestuurder kon niet meer worden achterhaald en is daarom op zoek naar getuigen. Uiteraard wordt ook de bestuurder van de Caddy zelf verzocht zichzelf te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (1-8-2016 om 14:07)
Snelheid voor auto met aanhanger is ook max. 100 eveneens voor de campers @Skoda
de skoda rijder (31-7-2016 om 12:45)
Ik adviseer iedereen die met een aanhanger of caravan de snelweg op gaat dezelfde snelheid aan te houden als de vrachtwagens. op deze manier is iedereen blij. van mij zullen ze geen last hebben ik geef gewoon gas met die sleurhut. zorg voor goede banden op je sleurhut en koop een asweger zodat je zelf kunt checken of je gewichtsverdeling goed is. zo is er niks aan het handje. hub naar Frankrijk met de cruise op 120. (Waar je 130 mag)
middelburger (30-7-2016 om 21:40)
Vlak die duitsers niet uit, die blijven zo lang links rijden waardoor ze spontane files veroorzaken. Dit was donderdag tot 2x toe het geval, dit terwijl ze alle ruimte hebben om weer naar rechts toe te gaan.
Henk (30-7-2016 om 16:31)
dagelijks word je ingehaald en kort voor je voegt men weer in, wat als die gelijk op de rem trapt en jij met je geladen truck ook moet remmen, dat realiseren sommige automobilisten niet, een vrachtauto is geen auto die plotseling stil kan staan. sommige mensen zijn zeer slordig op de weg, ik ben toch wel stuk zuiniger op mij personen auto en materiaal, ik hoop dat deze figuur toch achterhaald kan worden.dat is aso om zo in te halen, dan denk ik moet je niet rijden met een anhanger erachter als je nog eens goed in kan schatten.
jb (30-7-2016 om 13:52)
Het is de laatste tijd echt een gekken baan geworden de a58. Politie zie je nooit,alleen als ze flitsen.Al die mensen die nu naar de campings rijden met iets aan hun trekhaak ,rijden 1 a 2 keer per jaar met een aanhanger of caravan. dat is het hele probleem; ze kunnen niet rijden met iets achter zich! Ook het onnodig links rijden,van Arnhem tot Domburg ongeveer, is een aanzet tot ongelukken. Snelheid met een aanhanger/caravan is 90 max,dan moet je geen vrachtwagens over 15 km gaan inhalen met ervaring van 1 a 2 keer per jaar. Voorrang afdwingen en afsnijden vinden ze ook normaal.
Cookie-instellingen beheren