Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Man rijdt 60 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 30-07-2016, 20.19 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Een 27-jarige man uit Heinkenszand heeft vrijdag zijn rijbewijs moeten inleveren omdat hij 60 kilometer per uur te hard reed.


De man werd rond 17.15 uur betrapt toen hij over de Europaweg West bij Ritthem reed. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. De verkeerspolitie constateerde echter dat de Zuid-Bevelander maar liefst 140 kilometer per uur reed: 60 kilometer per uur te hard dus.

De 27-jarige werd aan de kant gezet en zijn rijbewijs wordt opgestuurd naar de Officier van Justitie. Die bepaalt later wat ermee gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (31-7-2016 om 13:31)
Ik begrijp dat het een overtreding is, maar jullie staan elke week daar hardwerkende arbeiders te flitsen die onderweg zijn naar hun werk in Vlissingen Oost. Die wegen daar zijn veleidelijk om wat harder te gaan, maar ongelukken zijn er schaars. Doe eens een controle in de binnenstad van Vlissingen, Scheldestraat, Spuistraat (vlak achter het bureau) veel lawaai makers en hardrijders.
w (30-7-2016 om 23:49)
we kennen deze jongen hij heb zen fouten geleerd en een agent rijd ook hard dus geef de rijbewijs terug
wim (30-7-2016 om 20:39)
niet meer terug geven doet het maar op nieuw
Cookie-instellingen beheren